Nie wiem czy tu to prawidłowo czy może bardziej dział Gry, więc jak co to niech MM przeniesie :P
Czy komuś udało się uruchomić ową grę w Steem'ie? Jeśli tak to przy jakich ustawieniach? bo za cholerę mi nie idzie, a parę ustawień już próbowałem.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » Super Stario Land na emulatorze
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem czy tu to prawidłowo czy może bardziej dział Gry, więc jak co to niech MM przeniesie :P
Czy komuś udało się uruchomić ową grę w Steem'ie? Jeśli tak to przy jakich ustawieniach? bo za cholerę mi nie idzie, a parę ustawień już próbowałem.
Ta wersja działa mi bez problem na różnych ustawieniach Steema
http://atariforce.free.fr/st/jeux/stario.zip
Dzwięki! :)
Choć teraz to muszę w jakiś sposób przenieść na ST'ka, bo klawiaturą jakoś nie mogę ogarnąć tego sterowania %-)
Druga część gry Stario's Christmas
http://www.klapauzius.net/MSA/Starios_C … s)_MSA.zip
Ciekawa platformówka na ST/STE Roger
połamania dzoja
Zaj.ebiście! Właśnie miałem pytać o drugą część :)
A Rogera znam, znam, choć nie grałem w niego chyba z 6 lat i chyba faktycznie znów popykam, tym bardziej że mogę pograć na STEku bo mam to na twardzielu :) A gierka naprawdę zacna, szkoda że nie wyszła "wtedy" :) ( choć pewnie narobiłbym w gacie się w pozycji w jakiej ją zobaczyłbym %-) )
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Emulacja - 16/32bit » Super Stario Land na emulatorze
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 52 zapytań