Posiadam kartę jak w tytule (dokładniej Leadtek WinFast TV2000 XP Expert (FM1216MK3)) i używam jej pod dwoma Windowsami, które mam - Win XP /SP3/ i Win7 Ultimate. O ile złego słowa nie mogę powiedzieć o działaniu pod tym pierwszym systemem, to na drugim wszystko niby jest "cacy" oprócz dźwięku, którego za Chiny Ludowe nie mogę tam uzyskać. Próbowałem już wgrywać najnowsze dedykowne sterowniki pod Win7 oraz program obsługujący ten tuner, ale nic z tego. :(
Używam oczywiście w miarę najnowszego programu WinFast PVR2 na obu Windach.
Czy ktoś spotkał się z w/w problemem i wie jak temu zaradzić?
RM800XL coraz bliżej RM800XL to nowoczesne wcielenie kultowego Atari 800XL, które łączy tradycję z nowoczesną technologią.
Arkanoid z PC na Atari z VBXE Trwają prace nad portem Arkanoida z PC na 8-bitowe Atari, wykorzystującym możliwości rozszerzenia VBXE.
Projekt RE-FALCON 030 od Suavka Suavek, pracuje nad repliką płyty głównej Atari Falcon 030.
Fujisan 1.0.4 Wydano nową wersję Fujisan z krytycznymi poprawkami dla kompilacji i pakowania na Linuxie.
Test7800 0.5.1 Eksperymentalny emulator Atari 7800 Test7800, w wersji 0.5.1, wprowadza ważne usprawnienia w emulacji mapperów kartridży.