Jak w temacie, onegdaj uratowana przed złomiarzami - niestety, nie udało się uratować całego automatu :/
Teraz troszkę konkretów:
- według poprzedniego właściciela - automat był sprawny, więc przypuszczam, że płyty sprawne
- na ogląd - zawiera komplet chipów, na OBU płytach głównych
- wersja z automatu Segi, płyty sygnowane przez Segę z Japonii
- złącze? Nie znam się, ale na 99% jamma
- wersja na jednego gracza - http://www.arcade-museum.com/images/118 ... 142223.gif
Działamy na zasadzie licytacji - powiedzmy do przyszłej niedzieli. Zaczynamy od 20zł plus wysyłka (nie ważyłem, więc nie wiem ile) lub odbiór osobisty (ewentualnie przekażę komuś, kto na SV będzie jechał - nie ma problemu raczej). Jak nie pójdzie tutaj - pewnie wyląduje na alledrogo :/
Miałem nadzieję kiedyś to uruchomić, niestety sytuacja zmusiła mnie do zmiany planów :/
Fujisan 2.0.5 Nowa wersja emulatora z obsługą FujiNet i NetSIO.
CAS2Audio 1.0.6 Nowa wersja aplikacji CAS2Audio dla systemu Android
Atari Legacy #2 W tym numerze czytelnicy znajdą mnóstwo ciekawych materiałów poświęconych historii, sprzętowi oraz scenie Atari.
Altirra 4.50 test 21 Phaeron opublikował kolejną kompilację testową Altirra 4.50 test 21 z poprawkami dla napędów i DOS 2.
GEM na Atari XL/XE Niezwykły port środowiska GEM z warstwami VDI i AES dla mocno rozbudowanych maszyn Atari XL/XE.