Jak w temacie, onegdaj uratowana przed złomiarzami - niestety, nie udało się uratować całego automatu :/
Teraz troszkę konkretów:
- według poprzedniego właściciela - automat był sprawny, więc przypuszczam, że płyty sprawne
- na ogląd - zawiera komplet chipów, na OBU płytach głównych
- wersja z automatu Segi, płyty sygnowane przez Segę z Japonii
- złącze? Nie znam się, ale na 99% jamma
- wersja na jednego gracza - http://www.arcade-museum.com/images/118 ... 142223.gif
Działamy na zasadzie licytacji - powiedzmy do przyszłej niedzieli. Zaczynamy od 20zł plus wysyłka (nie ważyłem, więc nie wiem ile) lub odbiór osobisty (ewentualnie przekażę komuś, kto na SV będzie jechał - nie ma problemu raczej). Jak nie pójdzie tutaj - pewnie wyląduje na alledrogo :/
Miałem nadzieję kiedyś to uruchomić, niestety sytuacja zmusiła mnie do zmiany planów :/
Drwal 1.3 od Larka Nowa wersja gry Drwal przynosi poprawki w algorytmach i balansie rozgrywki.
FujiGPT - klient LLM dla Atari XL/XE FujiGPT pozwala na rozmowę z modelami językowymi na klasycznych ośmiobitowych komputerach Atari.
ABBUC Creative i Application Contest Poznaliśmy oficjalne wyniki konkursów Creative oraz Application Contest organizowanych przez ABBUC.
Echa Sommarhack 2026 Zakończył się szwedzki zlot Sommarhack 2026. Dead Hackers Society zachwyca nowym demem na Atari STE.
TURGEN 9.4.4 Nowa wersja narzędzia TURGEN naprawia błędy w obsłudze wiersza poleceń.