z przytupem!
Ktoś z nudów i mający zmysł artystyczny, w ramach swojego wolnego czasu nie mógłby mi zaprojektowac jakiegoś fajnego logo na naklejkę na kartridż SpartaDOS X Upgrade?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.54.0 Najnowsza wersja emulatora Atari 2600 przynosi tryb headless oraz poprawki błędów.
Gearlynx 1.2.4 Ukazała się aktualizacja Gearlynx, emulatora konsoli Atari Lynx, z poprawionym debuggerem.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
atari.area forum » Bałagan » logos
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
z przytupem!
Ktoś z nudów i mający zmysł artystyczny, w ramach swojego wolnego czasu nie mógłby mi zaprojektowac jakiegoś fajnego logo na naklejkę na kartridż SpartaDOS X Upgrade?
side 2 = sprawdź cenę!
Dlaczego tylko "do"? Brakuje jeszcze opcji powyżej 100, powyżej 200, itd.
bez kozery powiem pińcet.
z przytupem!
Ktoś z nudów w ramach swojego wolnego czasu nie mógłby mi zaprojektowac jakiegoś logo na naklejkę na kartridż SpartaDOS X Upgrade?
Masz w załączniku :]
Gdyby to miało się ukazać w druku, protestuję - w imieniu własnym oraz komitetu powiatowego d/s Atari - przeciw użyciu logo zarówno SDX jak i Atari, jeśli mają być tak słabej jakości.
Sikora logosy jak zwykle trzymają poziom. Szacun.
O kurde... Lubię to! :)
A cena powinna być jak najmniejsza jeśli SDX marzy o podbiciu rynku i serduch atarowskich użyszkodników. ;)
Dracon, to, że Ty nie lubisz SDX nie oznacza, że inni też Sparty nie lubią :)
Sikor, fajne logo :)
@Inn: nic tu nie pisałem, że nie lubię SDX-a a raczej dodałem swoją opinię do ankiety bezroBOTnego Karola. :P
czyli sprawa się wyjaśniła...
Przecież dostałeś ode mnie kiedyś na własne potrzeby naklejkę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » logos
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 68 zapytań