No właśnie - ma ktoś do sprzedania? Hydra, netus-bee, ethernec... Chętnie przygarnę. Co prawda Lotharek jak widzę ma w planach ale nie bardzo wiem kiedy, do Zaxona pisałem ale bez odzewu.
MegaSTE/USatan,
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] kartę sieciową do ST
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No właśnie - ma ktoś do sprzedania? Hydra, netus-bee, ethernec... Chętnie przygarnę. Co prawda Lotharek jak widzę ma w planach ale nie bardzo wiem kiedy, do Zaxona pisałem ale bez odzewu.
Ja mialem do sprzedania ale wszystko poszlo w 1 dzien. A Zaxon podbija Francje teraz http://www.zaxon.eu (ciekawe kiedy dostane spowrotem moja oryginalna Karin Maxi o ile wogole ja dostane).
Zaxon widzę Watykan podbija bo Łaciną na stronie pisze. ;)
www.lotharek.pl - juz niedlugo. teraz usatan na tapcecie i side 2
Lotharek: a co produkujesz? Chętnie bym nabył coś jak hydra - nie kolidujące z midi.
lothar oraz niech karta ma usb!myszki i pendriwy działają!
Ja mam bez USB i jakos mi tego nie brakuje, a hydra wogole chyba nie ma usb.
spróbował byś z usb to byś zdanie zmienił¥
No właśnie - ma ktoś do sprzedania? Hydra, netus-bee, ethernec...
Postaram się na dniach odgrzebać EtherNECa i sprawdzić jego żywotność.
Ma już prawie dekadę i pamiętam, że ostatnio jak go używałem to coś mi się tam nie podobało, ale sam interfejs raczej jest OK i podejrzewam, że to karta sieciowa marudzi. Więc jak co to tylko kartę sieciową trzeba by znaleźć i odpowiednio ją skonfigurować ( jakiś stary PC do tego potrzebny )
Ha, jury. jakąś zniżkę dla stałego klienta dasz? ;)
Z pecetem raczej nie będzie problemu... tutka jakiegoś poczytam, kartę odpowiednią odgrzebię i spróbuję skonfigurować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] kartę sieciową do ST
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań