Sypie się kanał RSS z newsami.
Sygnalizuje mi brak tagu zamykającego "description" przy newsie o pantheonie i przy okazji wywala całość.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Coś RSSy nie banglają.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sypie się kanał RSS z newsami.
Sygnalizuje mi brak tagu zamykającego "description" przy newsie o pantheonie i przy okazji wywala całość.
Bo Grzeniu nie zamknął :) Już poprawione.
A da się - patrząc na ostatni changelog - zrobić osobne adresy dla działów - np. dla działu "Atari 400/800/XL/XE"?
Edit:
Chodzi nie o nowe wątki tylko posty ogólnie..
Np. ostatnich 10 postów dodanych w podforach działu "Atari 400/800/XL/XE"?
Załącznika nie było (a i znaczki skarbowe nie wykupione), więc trochę się zeszło. http://www.atari.org.pl/rss-forum-latest-8bit.php
I kul.
Dopisz go do changeloga też.
Do Głuchołaz raczej nie uda mi się wybrać w tym roku. Może w przyszłym Fortification albo do nich one właśnie, to załącznik się wtedy znajdzie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Coś RSSy nie banglają.
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 54 zapytań