WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DELY
Z okazji urodzin :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Altirra 4.50 test 12 Nowa wersja testowa emulatora Altirra przynosi poprawki błędów oraz wierniejszą emulację plotera Atari 1020.
Another World na Atari XL/XE Niezwykły projekt w1k przenosi kultowy hit Another World na 8-bitowe komputery Atari.
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.
Altirra 4.50 test 11 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra z nowym, eksperymentalnym paskiem zadań.
C.E.T.A.S. - nowy projekt na Atari 8bit Rafał Dudek i Vladimir Janković pracują nad unikalną strzelaniną z alternatywną historią w tle.
atari.area forum » Sprawy atari.area » WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DELY
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DELY
Z okazji urodzin :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Serdecznie dziekuje za pamiec :!:
Jaka tam pamiec, wpadam na scene.pl (z nudow, nie mam co robic) prawie usnalem, oko mi sie omsknelo w lewy dolny rog, a tam ze niejaki Dely ma dzis urodziny... sprawdzam, faktycznie, ten Dely ;)
ode mnie też ...
:)
krzyna browara leci ;)
gratulacje.
a ile juz wiosen sobie liczy?
me takze dolacza sie do zyczen :) ... swoja droga dely... kto by pomyslal, ze jestes ode mnie mlodszy... KURDUPELQ :lol: :lol: :lol: hyhy.
s.
wlasnie stuknelo cwiercwiecze :oops:
...a kto z nami nie wypije niech go piorun trzasnie!... :D
Wszystkiego najlepszego i mam nadzieję że przytrzymasz z tej okazji połówkę do Pabianic .. w pociągu ....
yO Yo Yo,pijemy za rok tanie winka na LL lub w Ornecie,a wlasnie Ty Dely byles chyba w Ornecie,nieprawdaz???
No niestety - w Ornecie mnie jeszcze nie bylo :cry: Ale to sie da zalatwic :)
No niestety - w Ornecie mnie jeszcze nie bylo :cry: Ale to sie da zalatwic :)
Hmm, ma cwierwiecze, a w Ornecie go jeszcze nie bylo... Ten zlot to musial chyba dawno byc... ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DELY
Wygenerowano w 0.207 sekund, wykonano 95 zapytań