W piątek widzimy się u Krolla. W Niedzielę (jak już wydobrzejemy) jedziemy oblookać czynne parowozy. Chętni proszeni o wpis tu, lub kontakt tel:
511-872-822
795-841-990
;)-
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowy firmware 1.5 dla SDrive-MAX Ulepszony tryb szybki i poprawki kaset w nowej wersji firmware
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
atari.area forum » Bałagan » Parowozjada (Chabówna) + Rabka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W piątek widzimy się u Krolla. W Niedzielę (jak już wydobrzejemy) jedziemy oblookać czynne parowozy. Chętni proszeni o wpis tu, lub kontakt tel:
511-872-822
795-841-990
;)-
W niedzielę to się do Ra(n)domia wybierzcie na AirShow ;P A Chabówka to dobra myśl, ale za daleko ode mnie...
Ja lubię ;P W wakacje jest jeszcze możliwość przejazdu wąskotorówką z Piaseczna pod Warszawą (niestety, ciuchcia im padła i pozostała póki co spalinówka) i z muzeum w Sochaczewie (tam jest parowóz, też wąskotorówka). O ile dobrze pamiętam - w obu przypadkach z postojem (około 2 godziny) na ognisko ;)
Kusicie mnie, bo wiecie że erszoł też jest bardzo ciekawą alternatywą. Problem tylko taki, że musiałbym to oglądać zza płotu, bo wejściówki drogie niestety.
Heh, dlatego z bólem pewnie się pojawię tylko na niedzielę... Chyba.
scena parowozów i samolocików ;) brakuje jeszcze sceny motorówek i kolejek górskich ;)
Ja już dawno temu odszedłem na scenę kalkulatorów Bolek.
Ja już dawno temu odszedłem na scenę kalkulatorów Bolek.
Bo trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść niepokonanym :P?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Parowozjada (Chabówna) + Rabka
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 56 zapytań