biere xxl, xl i s. czyli lacznie trzy. no. i prosze mnie dopisac do listy obecnosci bo chyba przespalem. swoja droga dziwne ze przespalem, bo przy 7-miesiecznej corce jakos na nadmiar snu nie moge narzekac... :)
Pomożecie?...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k13 - koszulki dla uczestników za free !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
biere xxl, xl i s. czyli lacznie trzy. no. i prosze mnie dopisac do listy obecnosci bo chyba przespalem. swoja droga dziwne ze przespalem, bo przy 7-miesiecznej corce jakos na nadmiar snu nie moge narzekac... :)
AceMan prosi o t-shirt rozmiar L
Co prawda koszulki już przygotowane, ale niektórych rozmiarówek jest więcej, dlatego poczyniłem kolejny update :)
A XLek jest więcej, bo ja bym chciał :)
Iks-el poproszę.
dopisane :)
Wyszło że będę w okolicy, także L i M poproszę., i bynajmniej nie czerwone :)
Wcale bym sie nie zdziwil, ze beda czerwone. Lewactwem smierdzi ten zlot o czym chocby swiadczy nastawienie sie glownie na zagranice i organizacja podczas polskiego Swieta Niepodleglosci :/
@mazi: ktoś Ci się włamał na konto? :) podejrzewanie mnie o lewackie poglądy jest (delikatnie rzecz ujmując) nie na miejscu :D
pozdro.
Wcale bym sie nie zdziwil, ze beda czerwone. Lewactwem smierdzi ten zlot o czym chocby swiadczy nastawienie sie glownie na zagranice i organizacja podczas polskiego Swieta Niepodleglosci :/
o lewactwo bym sie nie martwił, bo będzie w tym czasie przygotowywać się do demolowania stolicy podczas szczytu cieplarnianego ;)
natomiast za parę lat najbardziej poszukiwane małe Atari będą te w wersjach z arabską klawiaturą :D no i koszulki w zielonych kolorach będą na topie ;)
no i koszulki w zielonych kolorach będą na topie
Twój avatar jak widzę jest już przygotowany :D
ktoś Ci się włamał na konto?
Podobno dely sie wlamywuje uzywajac hasel z chomika ;)
Ja bym niestety prosił XXL
gepard napisał/a:no i koszulki w zielonych kolorach będą na topie
Twój avatar jak widzę jest już przygotowany :D
Bouse Tizi.
black / L , for my
merci !!!
Na forum AOL jest ok, tutaj dałeś mi XL zamiast M, proszę o update żeby nie było pomyłki :) L zostaje jak jest.
@mazi: a no tak :) pamiętny wpis z 2linera :P tak btw - ktoś ma jakieś wieści co się dzieje z naszym kolegą?
Ok, kolejny "koszulkowy update" :) stRing, sorki za pomyłkę :)
@MWK: dodane :) Sorki za zwłokę. Powody znasz =)
Grey, jak jeszcze coś zostanie to poproszę o dodatkową S-kę. Obudziłem się...
@szeryf: dopisałem, aczkolwiek w tym rozmiarze zamawiałem ich bardzo mało.
S poproszę (w ostateczności może być M).
HAH, Kaktus po tym co czymasz w lapach od razu widac zes z Krakowa :D
Ciekawe tylko, ktora strona blon ;)
Poproszę o dodatkową koszulkę w rozmiarze "S" za dopłatą.
HAH, Kaktus po tym co czymasz w lapach od razu widac zes z Krakowa :D
Ciekawe tylko, ktora strona blon ;)
To typowe dla komodorowcow, ze biegaja z siekiera :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k13 - koszulki dla uczestników za free !
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 63 zapytań