biere xxl, xl i s. czyli lacznie trzy. no. i prosze mnie dopisac do listy obecnosci bo chyba przespalem. swoja droga dziwne ze przespalem, bo przy 7-miesiecznej corce jakos na nadmiar snu nie moge narzekac... :)
Pomożecie?...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
Wyniki konkursu i gala FujiCup 2025 Poznaj zwycięzców dorocznego turnieju FujiCup 2025 wspierającego twórców gier na Atari XL/XE.
Fujisan 1.1.8 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi wsparcie dla FastBasic oraz poprawki błędów w obsłudze dźwięku.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k13 - koszulki dla uczestników za free !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
biere xxl, xl i s. czyli lacznie trzy. no. i prosze mnie dopisac do listy obecnosci bo chyba przespalem. swoja droga dziwne ze przespalem, bo przy 7-miesiecznej corce jakos na nadmiar snu nie moge narzekac... :)
AceMan prosi o t-shirt rozmiar L
Co prawda koszulki już przygotowane, ale niektórych rozmiarówek jest więcej, dlatego poczyniłem kolejny update :)
A XLek jest więcej, bo ja bym chciał :)
Iks-el poproszę.
dopisane :)
Wyszło że będę w okolicy, także L i M poproszę., i bynajmniej nie czerwone :)
Wcale bym sie nie zdziwil, ze beda czerwone. Lewactwem smierdzi ten zlot o czym chocby swiadczy nastawienie sie glownie na zagranice i organizacja podczas polskiego Swieta Niepodleglosci :/
@mazi: ktoś Ci się włamał na konto? :) podejrzewanie mnie o lewackie poglądy jest (delikatnie rzecz ujmując) nie na miejscu :D
pozdro.
Wcale bym sie nie zdziwil, ze beda czerwone. Lewactwem smierdzi ten zlot o czym chocby swiadczy nastawienie sie glownie na zagranice i organizacja podczas polskiego Swieta Niepodleglosci :/
o lewactwo bym sie nie martwił, bo będzie w tym czasie przygotowywać się do demolowania stolicy podczas szczytu cieplarnianego ;)
natomiast za parę lat najbardziej poszukiwane małe Atari będą te w wersjach z arabską klawiaturą :D no i koszulki w zielonych kolorach będą na topie ;)
no i koszulki w zielonych kolorach będą na topie
Twój avatar jak widzę jest już przygotowany :D
ktoś Ci się włamał na konto?
Podobno dely sie wlamywuje uzywajac hasel z chomika ;)
Ja bym niestety prosił XXL
gepard napisał/a:no i koszulki w zielonych kolorach będą na topie
Twój avatar jak widzę jest już przygotowany :D
Bouse Tizi.
black / L , for my
merci !!!
Na forum AOL jest ok, tutaj dałeś mi XL zamiast M, proszę o update żeby nie było pomyłki :) L zostaje jak jest.
@mazi: a no tak :) pamiętny wpis z 2linera :P tak btw - ktoś ma jakieś wieści co się dzieje z naszym kolegą?
Ok, kolejny "koszulkowy update" :) stRing, sorki za pomyłkę :)
@MWK: dodane :) Sorki za zwłokę. Powody znasz =)
Grey, jak jeszcze coś zostanie to poproszę o dodatkową S-kę. Obudziłem się...
@szeryf: dopisałem, aczkolwiek w tym rozmiarze zamawiałem ich bardzo mało.
S poproszę (w ostateczności może być M).
HAH, Kaktus po tym co czymasz w lapach od razu widac zes z Krakowa :D
Ciekawe tylko, ktora strona blon ;)
Poproszę o dodatkową koszulkę w rozmiarze "S" za dopłatą.
HAH, Kaktus po tym co czymasz w lapach od razu widac zes z Krakowa :D
Ciekawe tylko, ktora strona blon ;)
To typowe dla komodorowcow, ze biegaja z siekiera :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k13 - koszulki dla uczestników za free !
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 63 zapytań