Ja wyłożę kasę - jeszcze jeden falcon się trafił... sprawdzamy go... dam znać jak wyślę....
260 ST, 520 ST, 1040 STFM, Mega ST4, STacy, ST Book, 520 STe, TT 030, Mega STe
Jaguar CD + Catbox, Lynx MKI i MKII
65XE ultimate, stereo, 800 XL + 1010 +1050
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ABBUC SWC 2025: wszystkie linki do gier Zebraliśmy wszystkie dostępne linki do gier z konkursu ABBUC Software Contest 2025! Zagraj i oceń.
RastaConverter Beta 20 RastaConverter, popularny konwerter grafiki dla Atari, otrzymał aktualizację Beta 20 z nowymi opcjami linii komend i poprawkami.
Test7800 0.7.2 Nowa wersja eksperymentalnego emulatora Atari 7800, Test7800, wprowadza poprawki w emulacji procesora 6502.
Rogul dla Atari STE, kolejne wieści Twórcy gry Rogul na Atari ST/STE udostępnili pierwszy film prezentujący działający gameplay na nowej platformie!
Wyniki konkursów ABBUC 2025 Znamy zwycięzców ABBUC Software i Hardware Contest 2025. Sprawdź, kto zgarnął nagrody i punkty!
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Atari Falcon'y - uszkodzone, akcja ogólnopolska!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja wyłożę kasę - jeszcze jeden falcon się trafił... sprawdzamy go... dam znać jak wyślę....
Panowie nie wysyłajcie temu gościowi nic parę lat temu oskubał mnie na 60 pln za klawę do ATARI STE i do dziś nic , raz napisał mail że rzekomo zwróci kasę i do dziś cisza .
Piter, Ty łubuzie ;)
Panowie, jak tam sytuacja na froncie?
Powoli do przodu.
tez chetnie doloze swoja.. ogolnie dziala ale falcon wali zwiechami...
ale wysłaliście już?
macie już przybliżony termin naprawy/zwrotu?
Cyprian,
ja moge tylko dodac bo tym zajmuje sie Piter, ze Czuba jest zajety, naprawic naprawi ale musisz sie uzbroic w cierpliwosc, ja mu swoje CTPCI wyslalem we wrzesniu i napisal mi 2 tyg. temu ze w tej chwili ogolnie naprawia jakies 20 plyt (pewnie zarowno CT, CTPCI jak i falconowe), Dla przypomnienia na swoje CT63 czekalem prawie rok.
Pozdrawiam
Kroll
To musi byc jakis leser po maxie ten czuba. Lotharek ze 20 plyt daje rade przerobic na zlocie. I to po pijaku ;)
Kroll, tak tylko pytam bo nadal zbieram kasę na naprawę moich dwóch płyt.
Mazi, Czuba na co dzień instaluje panele foto-galwaniczne, Atari to jego zajęcie po godzinach.
A jak ktoś z Was po naprawie będzie miał na zbyciu w dobre (moje) ręce jedną z tych płyt, to ja jestem BARDZO CHĘTNY.
Qba coś nie tak z Twoim nowym nabytkiem???
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Atari Falcon'y - uszkodzone, akcja ogólnopolska!!
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 56 zapytań