Ja wyłożę kasę - jeszcze jeden falcon się trafił... sprawdzamy go... dam znać jak wyślę....
260 ST, 520 ST, 1040 STFM, Mega ST4, STacy, ST Book, 520 STe, TT 030, Mega STe
Jaguar CD + Catbox, Lynx MKI i MKII
65XE ultimate, stereo, 800 XL + 1010 +1050
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
STOS BASIC V5.5 Alpha Popularny język programowania dla Atari ST powraca po ponad 30 latach w nowoczesnej wersji.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Atari Falcon'y - uszkodzone, akcja ogólnopolska!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja wyłożę kasę - jeszcze jeden falcon się trafił... sprawdzamy go... dam znać jak wyślę....
Panowie nie wysyłajcie temu gościowi nic parę lat temu oskubał mnie na 60 pln za klawę do ATARI STE i do dziś nic , raz napisał mail że rzekomo zwróci kasę i do dziś cisza .
Piter, Ty łubuzie ;)
Panowie, jak tam sytuacja na froncie?
Powoli do przodu.
tez chetnie doloze swoja.. ogolnie dziala ale falcon wali zwiechami...
ale wysłaliście już?
macie już przybliżony termin naprawy/zwrotu?
Cyprian,
ja moge tylko dodac bo tym zajmuje sie Piter, ze Czuba jest zajety, naprawic naprawi ale musisz sie uzbroic w cierpliwosc, ja mu swoje CTPCI wyslalem we wrzesniu i napisal mi 2 tyg. temu ze w tej chwili ogolnie naprawia jakies 20 plyt (pewnie zarowno CT, CTPCI jak i falconowe), Dla przypomnienia na swoje CT63 czekalem prawie rok.
Pozdrawiam
Kroll
To musi byc jakis leser po maxie ten czuba. Lotharek ze 20 plyt daje rade przerobic na zlocie. I to po pijaku ;)
Kroll, tak tylko pytam bo nadal zbieram kasę na naprawę moich dwóch płyt.
Mazi, Czuba na co dzień instaluje panele foto-galwaniczne, Atari to jego zajęcie po godzinach.
A jak ktoś z Was po naprawie będzie miał na zbyciu w dobre (moje) ręce jedną z tych płyt, to ja jestem BARDZO CHĘTNY.
Qba coś nie tak z Twoim nowym nabytkiem???
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Atari Falcon'y - uszkodzone, akcja ogólnopolska!!
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 56 zapytań