Mam do oddania 17-calowy telewizor CRT marki Philips. Czasami zanika składowa niebieska.
Na tym telewizorze oglądałem pierwsze dema i wybierałem kolory do Drunk Chessboard.
Wyłącznie odbiór osobisty w Mińsku Mazowieckim.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Mad-Pascal 1.7.8 Wydano nową wersję Mad-Pascal 1.7.8 z poprawkami błędów, optymalizacjami i nowymi modułami.
Klasyki Activision powracają na Atari Atari wznawia wydania kultowych kartridży Activision na konsolę Atari 2600, w tym legendarnego Pitfalla.
mm_vgm 0.2 dla Atari ST Nowy odtwarzacz plików VGM/VGZ dla Atari ST z obsługą układu YM2149.
NeoST 0.5.4 Kolejna odsłona emulatora NeoST przynosi wsparcie dla kluczy sprzętowych oraz usprawnienia MIDI.
Gearlynx 1.2.28 Wydano aktualizację dokładnego emulatora Atari Lynx z optymalizacjami i nowym serwerem MCP.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Oddam TV CRT 17"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam do oddania 17-calowy telewizor CRT marki Philips. Czasami zanika składowa niebieska.
Na tym telewizorze oglądałem pierwsze dema i wybierałem kolory do Drunk Chessboard.
Wyłącznie odbiór osobisty w Mińsku Mazowieckim.
:D :D :D
Po prostu zużyłeś cały niebieski :)
Dobrze, że różowy został... A walenie pięścią z góry nie pomaga?
Nie trzeba walić, samo się naprawia.
wszystko pięknie ale czerwonego dalej nie ma ;)
Heh, brak niebieskiego, więc często używany z C64 ;) A na poważnie - brać, póki jest, bo do 8 bitów idealny. W sumie nie mam jak odebrać (najwcześniej grudzień-styczeń w tych okolicach), bo czemu nie...m U drugiej połiowy bym sobie jakąś 65 na stałe zostawił ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Oddam TV CRT 17"
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 40 zapytań