Mam do oddania 17-calowy telewizor CRT marki Philips. Czasami zanika składowa niebieska.
Na tym telewizorze oglądałem pierwsze dema i wybierałem kolory do Drunk Chessboard.
Wyłącznie odbiór osobisty w Mińsku Mazowieckim.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Działające RM800XL! Na X pokazano działającą replikę RM 800XL - to ważny krok w stronę gotowego produktu.
PyDPainter 2.2.0 Pixel art w stylu Deluxe Paint.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Oddam TV CRT 17"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam do oddania 17-calowy telewizor CRT marki Philips. Czasami zanika składowa niebieska.
Na tym telewizorze oglądałem pierwsze dema i wybierałem kolory do Drunk Chessboard.
Wyłącznie odbiór osobisty w Mińsku Mazowieckim.
:D :D :D
Po prostu zużyłeś cały niebieski :)
Dobrze, że różowy został... A walenie pięścią z góry nie pomaga?
Nie trzeba walić, samo się naprawia.
wszystko pięknie ale czerwonego dalej nie ma ;)
Heh, brak niebieskiego, więc często używany z C64 ;) A na poważnie - brać, póki jest, bo do 8 bitów idealny. W sumie nie mam jak odebrać (najwcześniej grudzień-styczeń w tych okolicach), bo czemu nie...m U drugiej połiowy bym sobie jakąś 65 na stałe zostawił ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Oddam TV CRT 17"
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 55 zapytań