W związku z zaistniałą sytuacją (dwa party w lipcu) nie będę się wpi* z trzecim party w ciągu 2 miesięcy (wrzesień). Być może pojawię się na Głuchołazach, o ile sytuacja pozwoli.
Jeśli Miker lub ktokolwiek inny chce pociągnąć Wapniaka - mogę załatwić salę (okolice marca-kwietnia trzeba zaklepać). Reszta mnie nie interesuje.
P.S.
I tak rozważałem, czy nie scedować organizacji na kogoś innego, ale chora sytuacja upewniła mnie co do sensowności takiego działania. Pozostało mi 330zł z tegorocznej edycji - jak ktoś pociągnie Wapniaka - pójdzie na to, jak nie - pójdzie na organizację Głuchołaz. Co do przeznaczenia - muszę wiedzieć do początków marca.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
Fujisan 1.0.2 Projekt frontendu do Atari800 otrzymał aktualizację.
Nowa wersja ARIFE PVBest73 wydaje nową wersję swojego narzędzia do zarządzania plikami na Atari 8-bit.