W związku z zaistniałą sytuacją (dwa party w lipcu) nie będę się wpi* z trzecim party w ciągu 2 miesięcy (wrzesień). Być może pojawię się na Głuchołazach, o ile sytuacja pozwoli.
Jeśli Miker lub ktokolwiek inny chce pociągnąć Wapniaka - mogę załatwić salę (okolice marca-kwietnia trzeba zaklepać). Reszta mnie nie interesuje.
P.S.
I tak rozważałem, czy nie scedować organizacji na kogoś innego, ale chora sytuacja upewniła mnie co do sensowności takiego działania. Pozostało mi 330zł z tegorocznej edycji - jak ktoś pociągnie Wapniaka - pójdzie na to, jak nie - pójdzie na organizację Głuchołaz. Co do przeznaczenia - muszę wiedzieć do początków marca.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.
Invitka na Silly Venture 2025WE Na odbywającym się w Berlinie party Deadline 2025 została zaprezentowana invitka na zimową edycję Silly Venture 2025WE
Test7800 0.7.0 Najnowsza wersja emulatora Test7800 wprowadza obsługę kontrolerów i ułatwia wczytywanie plików ROM.
Fujisan v1.0.5 Nowa wersja nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800.