Pomóżcie! Może ktoś się zetknął z czymś takim, lub ma pomysł, co może być nie tak. Otóż do mojego leciwego desktopa (Athlon 64x2 3.2GHz +6GB RAM) dołożyłem dysk SSD. Odłączyłem wszystkie HDD które w nim były na czas instalki nowego Windows 7 x64 Professional. Po instalacji okazało się, że jedna z dwóch nagrywarek, (obie SATA, jedna to LG DVD, druga - Samsung Blu-Ray combo) przestała działać. Jest widoczna jako urządzenie F:, ale po kliknięciu w ikonę zaczyna sę kręcić kółko i nic się nie dzieje. Czekałem pół godziny i nic. Jakieś pomysły, podpowiedzi?
Żeby się upewnić, że coś spaprałem, przywróciłem poprzednią konfigurację ze starym dyskiem HDD, ale efekt jest ten sam.
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
Invitka na SV2025SE na Atari XL/XE Nowa invitka na letnią edycję Silly Venture 2025 dla Atari XL/XE już dostępna