Cieszy mnie ten listopadowy termin.
A gdzie będzie SV? W sensie lokalizacji...
tP
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cieszy mnie ten listopadowy termin.
A gdzie będzie SV? W sensie lokalizacji...
tP
Jeśli chodzi o termin listopadowy to z dużym prawdopodobieństwem tradycyjna miejscówka.
Tylko że w szkole było zeszłym razem już nieco przyciasnawo...
Będzie selekcja na bramce :)
@Voy: jeśli lista uczestników przed SV zacznie "puchnąć", wtedy rozważę alternatywę innej szkoły. być może roczna przerwa w organizacji wpłynie na niższą frekwencję, na razie trudno to przewidzieć.
Grey - :) i sądzisz, że w innych szkołach sale gimnastyczne są większe?
@Grey: a jak to będzie z tym pre-SillyVenture 2k16? wybrańcy? załapię się? :)
No wlaśnie :)
Grey - :) i sądzisz, że w innych szkołach sale gimnastyczne są większe?
Oj są ;D
są są większe sale - na przykład pierwsze SV w Gdańsku Zaspie było w szkole z bardzo dużą salą gimnastyczną a dookoła sali powyżej były jeszcze miejsca do rozstawienia się - takie balkony jakby
Grey - to było super miejsce - tam jesteśmy spaleni ? :)
Pin napisał/a:Grey - :) i sądzisz, że w innych szkołach sale gimnastyczne są większe?
Oj są ;D
Dobre wiesci:)
być może roczna przerwa w organizacji wpłynie na niższą frekwencję, na razie trudno to przewidzieć.
Może być odwrotnie :)
tP
Niby wszystko jasne... Ale czy na pewno? Wieczór / LMS zwrócił mi uwagę na pewien "szczegół" - otóż opcja jesienna na pierwszy rzut oka wygrywa i to zdecydowanie - 50%. Drugie spojrzenie - i co? Sumując dwie pozostałe opcje letnie 27% lipiec, 23% sierpień - również 50% ! :)
Głosów może i podobna ilość ale czy głosujących także? W http://atarionline.pl/forum/comments.ph … =3#Item_30 pojawiła się sugestia, że można głosować na kilka terminów, więc warto sprawdzić, czy nie ma podwójnych wyborów na obie letnie daty.
@vasco: w tym temacie na pewno wypowie się Wieczór :)
Co do pre-Silly Venture 2k16 to nie byłoby ono tylko małym spotkaniem - byłby to trening przed próbą generalną :) Oczywiście chciałbym aby na imprezie były wszystkie osoby chcące pomóc w organizacji, ale uczestniczyć może każdy kto zwróci się o zaproszenie. Max 100 osób, jeden z gdańskich klubów w samym centrum Gdańska, impreza od piątku do niedzieli. Konkursy? Tak jak już wspominałem - invitki na SV2k16, na przeróżne platformy (np. Atari 7800) itd. Im bardziej egzotyczna maszyna - tym lepiej ! Trzeba zrobić hałas :)
http://www.sillyventure.eu - time is running up! Thx Wieczór :)
GET READY FOR ADVENTURE AT SILLY VENTURE !
można głosować na kilka terminów, więc warto sprawdzić, czy nie ma podwójnych wyborów na obie letnie daty
Można było przy założeniu użycia różnych maili i było to zamierzone :) Użycie tego samego maila do powtórnego zagłosowania powodowało "nadpisanie" poprzedniego. Więc osoby na tyle zdeterminowane aby walczyć o kilka różnych terminów zrobiły to - miały do tego prawo ;) W praktyce nawet ta, której to sugerowałem tego nie zrobiła, więc chyba nie było to aż tak istotne ;) Częściej pojawiała się uwaga w komentarzu, że głosuję na tę datę, ale tamta też może być przy czym nie zawsze były to oba terminy letnie - w kilku przypadkach był głos np. na sierpień, z informacją, że pasuje też listopad.
A uzyskanie innego adresu email związanego z tą samą skrzynką jest proste jeśli używa się gmaila :) wystarczy dodać "+cokolwiek" przed @ i to co jest po plusie będzie ignorowane przez gmaila :)
Nie bardzo wiem, czy potwierdzasz moje wątpliwości, czy je dementujesz :P
W skrócie - możliwośc taka była, nikt z niej nie skorzystał :)
Z tego co słyszałem AdamK narzeka, że zegar za wolno odlicza czas. Czy ktoś zgłasza podobne uwagi? :D
Wieczór: ok, rozumiem, dzięki za info. Rozwiązaniem na tego typu problemy jest australijski system głosowania.
Ploty :P
@Vasco: tudzież irlandzki, który jest całkiem podobny :) Na to wpadłem niestety już po fakcie (jak również na pomysł opcji numer 4: wybierz inną datę ;) )
Termin listopadowy - super jak dla mnie!!!:)
Dzisiaj udało mi się w końcu rozpakować paczkę od kolegi Charlie Chaplin'a z Niemiec. Jest to pierwsza porcja nagród na tegoroczne Silly Venture 2k16 ! W pokaźnym pudle znajdują się m.in. liczne płyty CD z softem na Atari, kasety POISON, odtwarzacze MP3/MP4/CD/DVD ("Music Angel" - 2 szt.), papierowe magazyny o Atari (w tym "Happy Computer", "Atari Magazin"...), dyskietki, kable itd. :)
Vielen Dank, Andreas !
Jest już lista obecności :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k16 - long live the ATARI generation !
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 45 zapytań