Mam na myśli konkretnie utwór The Great Commander. Dzięki.
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SprEd 1.3.2 od Bocianu Bocianu wydał nową wersję przeglądarkowego edytora duszków SprEd. Odkryj nowe funkcje w wersji 1.3.2!
RM800XL coraz bliżej RM800XL to nowoczesne wcielenie kultowego Atari 800XL, które łączy tradycję z nowoczesną technologią.
Arkanoid z PC na Atari z VBXE Trwają prace nad portem Arkanoida z PC na 8-bitowe Atari, wykorzystującym możliwości rozszerzenia VBXE.
Projekt RE-FALCON 030 od Suavka Suavek, pracuje nad repliką płyty głównej Atari Falcon 030.
Fujisan 1.0.4 Wydano nową wersję Fujisan z krytycznymi poprawkami dla kompilacji i pakowania na Linuxie.
atari.area forum » Scena - 8bit » Camouflage - w którym demie/intrze można było posłuchać ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam na myśli konkretnie utwór The Great Commander. Dzięki.
W demie Revenge of Magnus i na AOL napisali, że z Samurai's Game.
https://www.youtube.com/watch?v=SXODGahChBM - o tę chodzi The camouflage The Great Commandment (1987)
Oczywiście, dzięki za przypomnienie :)
Mam wrażenie, że było jeszcze w którymś z holenderskich demo, może z HTT albo GATEKEEPERA.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Camouflage - w którym demie/intrze można było posłuchać ?
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 53 zapytań