Jak wszyscy wiemy - Głuchołazy się oficjalnie skończyły. Tym niemniej pytałem się Ryśka czy w wiadomym terminie nie pomarnowałby czasu ze mną i czy byśmy się wspólnie w Głuchołazach nie napili piwa cy cuś. Wiem, że nie tylko ja.
Ja się wybieram - ktoś jeszcze? Można by jakieś pseudo-interka porobić cy cuś, ale niekoniecznie. Póki co mam miejsca w samochodzie - 3 lub 1 (nie wiem jeszcze, czy Miker z Sylwią się wybierają). Chętni - proszę się dopisywać, bo nie wiadomo, czy trzeba wynająć salę czy wystarczy skrawek nieba ;)
==========================================================
Tu powstaje lista - aby było wiadomo, czy się spotykamy w stałym gronie i czy warto wynająć coś większego. Dopisuję tych, co uważają, że będą na 100% - tylko gwoli statystyki.
1. Sikor
2. Dely
3. PablozP
4. Jacques
5. Gzynio
Działające RM800XL! Na X pokazano działającą replikę RM 800XL - to ważny krok w stronę gotowego produktu.
PyDPainter 2.2.0 Pixel art w stylu Deluxe Paint.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board