Proszę o podpowiedz, jestem tutaj jak i w świecie Atari nowy, chce się zarazić waszą pasją i zakupić nowy sprzęt, mam zakup Atari 7800 chyba w przyzwioitym stanie, proszę o doradztwo czy jest sens i czy cena nie jest przesadna, nie mogę sie sugerować allegro bo tam handlują wariaci co ich fantazja ponosi. Poniżej podsyłam fotki z aukcji. Cena jaką sobie właściciel zazyczył to 345zł. Proszę mnie źle nie zrozumieć, chcę trochę czasu poświecić sobie i spędzić nieco wieczorów przy gierkach z dziecinstwa. Dzieciaki okupują Ps4. czas im pokazać co to są prawdziwe gry.
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.
Invitka na Silly Venture 2025WE Na odbywającym się w Berlinie party Deadline 2025 została zaprezentowana invitka na zimową edycję Silly Venture 2025WE
Test7800 0.7.0 Najnowsza wersja emulatora Test7800 wprowadza obsługę kontrolerów i ułatwia wczytywanie plików ROM.