Proszę o podpowiedz, jestem tutaj jak i w świecie Atari nowy, chce się zarazić waszą pasją i zakupić nowy sprzęt, mam zakup Atari 7800 chyba w przyzwioitym stanie, proszę o doradztwo czy jest sens i czy cena nie jest przesadna, nie mogę sie sugerować allegro bo tam handlują wariaci co ich fantazja ponosi. Poniżej podsyłam fotki z aukcji. Cena jaką sobie właściciel zazyczył to 345zł. Proszę mnie źle nie zrozumieć, chcę trochę czasu poświecić sobie i spędzić nieco wieczorów przy gierkach z dziecinstwa. Dzieciaki okupują Ps4. czas im pokazać co to są prawdziwe gry.
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
Fujisan 1.0.2 Projekt frontendu do Atari800 otrzymał aktualizację.
Nowa wersja ARIFE PVBest73 wydaje nową wersję swojego narzędzia do zarządzania plikami na Atari 8-bit.