Nie będzie, nie będzie ;)
Każda krytyka jest potrzebna. Po Twoim sygnale pytałem innych Kolegów i nie zgłaszali tego problemu. Może niech się wypowiedzą na forum.
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FujiNet Firmware 1.6.0 Nowy firmware dla FujiNet przynosi wsparcie dla NFS, odtwarzanie Turbo 2000 i wiele, wiele więcej!
Mad Pascal 1.7.7 Nowa wersja kompilatora Pascala dla procesorów 6502 z nowymi modułami graficznymi.
VBXETERM 0.09 Wydano nową wersję 0.09 terminala dla Atari z obsługą VBXE. Poprawiono stabilność połączeń sieciowych.
Gearlynx 1.2.10 Nowa wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawę renderowania Suzy.
Barbarian na Atari 8-bit wydany! Pełnoprawna wersja gry Barbarian od Vegi jest już dostępna na 8-bitowe Atari.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Zasilacze - fabrycznie nowe, transformatorowe
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie będzie, nie będzie ;)
Każda krytyka jest potrzebna. Po Twoim sygnale pytałem innych Kolegów i nie zgłaszali tego problemu. Może niech się wypowiedzą na forum.
Mam tylko 2x CA, jedną starszą (WD 2797), drugą nowszą (WD1772) i w obu wchodziła ok wtyczka zasilacza od Jera.
ze dwa do krótkiego Atari ST..
Mnie by się przydały ze 2 do LDW2000 i CA oraz 1 do 1050
oo! przegapiłem taki wątek..
Przynajmniej po jednej sztuce do 1050/XF551, 520+/260 ST, XEGS - ale przy założeniu że mocniejsze niż oryginały żeby wytrzymały dopałki, odpowiednio: MegaSpeedy, UltraSatan lub inny wewnętrzny ha-de-de, vbxe+ultimate+stero+covox.
a ja proszę 2 do 1050 i jeden do ca2001.. jeśli można :-)
Poprosiłbym o zasilacz do LDW 2000. Lub ewentualnie zamienię się z kimś na zasilacz do Atari 520ST.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Zasilacze - fabrycznie nowe, transformatorowe
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 59 zapytań