Nie będzie, nie będzie ;)
Każda krytyka jest potrzebna. Po Twoim sygnale pytałem innych Kolegów i nie zgłaszali tego problemu. Może niech się wypowiedzą na forum.
Moje www
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Zasilacze - fabrycznie nowe, transformatorowe
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie będzie, nie będzie ;)
Każda krytyka jest potrzebna. Po Twoim sygnale pytałem innych Kolegów i nie zgłaszali tego problemu. Może niech się wypowiedzą na forum.
Mam tylko 2x CA, jedną starszą (WD 2797), drugą nowszą (WD1772) i w obu wchodziła ok wtyczka zasilacza od Jera.
ze dwa do krótkiego Atari ST..
Mnie by się przydały ze 2 do LDW2000 i CA oraz 1 do 1050
oo! przegapiłem taki wątek..
Przynajmniej po jednej sztuce do 1050/XF551, 520+/260 ST, XEGS - ale przy założeniu że mocniejsze niż oryginały żeby wytrzymały dopałki, odpowiednio: MegaSpeedy, UltraSatan lub inny wewnętrzny ha-de-de, vbxe+ultimate+stero+covox.
a ja proszę 2 do 1050 i jeden do ca2001.. jeśli można :-)
Poprosiłbym o zasilacz do LDW 2000. Lub ewentualnie zamienię się z kimś na zasilacz do Atari 520ST.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » Zasilacze - fabrycznie nowe, transformatorowe
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań