Czy ktoś z jadących/będących na "Grawitacji" forumowiczów będzie miał atarkę z procesorem w podstawce lub 1088XEL z podstawką pod procesor? Chciałbym wziąć przejściówke na zwykłe 6502 i przetestować na miejscu, abyśmy wiedzieli, na jakich atarkach są problemy.
Wątek dotyczy przejściówki z wątku: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=15241
Proszę o info poniżej do czwartku, do godziny około 23-ciej. Później mogę mieć problematyczny dostęp do internetu i się pakuję - rano w piątek jestem w pracy.
Prośba do organizatorów - zajmijcie mi ławeczkę z tyłu, jak w zeszłym roku plus miejsce do spania w klimatyzatorni ;) Spodziewajcie się mnie i Mikerów około 17:30-18:30 (ciapociąg przez Radom, 12:20 z Warszawy Zachodniej, ale znając nasze PKP może się "deko" spóźnić - Dely, przyniesiesz nam piwo lub inny eliksir, bo do Radomia długa droga... ;P)
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.