Witam panowie, zakupiłem joya Jet fighter sv-126 Quick joy, jeden kierunek (lewo) nie działa w zupełności
tzn. gdy wychylam joya lekko tak że mikrostyk „pyknie” joy odpowiada, lecz gdy wychylam bardziej joy nie odpowiada, po rozkręceniu stwierdziłem, że gdy sprężynka zaczyna dotykać podstawy mikrostyka lewo przestaje działać, co to może być? No i drugi fire druciki pourywane, a ja nie wiem gdzie je przylutować czy może ma z was ktoś takiego joya w kolekcji i czy mógłby wrzucić zdjęcie z płytką fire(dodam że autofire również nie działa).
Za pomoc z góry dzięki.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
Wyniki konkursu i gala FujiCup 2025 Poznaj zwycięzców dorocznego turnieju FujiCup 2025 wspierającego twórców gier na Atari XL/XE.
Fujisan 1.1.8 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi wsparcie dla FastBasic oraz poprawki błędów w obsłudze dźwięku.