Witam panowie, zakupiłem joya Jet fighter sv-126 Quick joy, jeden kierunek (lewo) nie działa w zupełności
tzn. gdy wychylam joya lekko tak że mikrostyk „pyknie” joy odpowiada, lecz gdy wychylam bardziej joy nie odpowiada, po rozkręceniu stwierdziłem, że gdy sprężynka zaczyna dotykać podstawy mikrostyka lewo przestaje działać, co to może być? No i drugi fire druciki pourywane, a ja nie wiem gdzie je przylutować czy może ma z was ktoś takiego joya w kolekcji i czy mógłby wrzucić zdjęcie z płytką fire(dodam że autofire również nie działa).
Za pomoc z góry dzięki.
ANTY *AJEK COPY 1.4 Nowa wersja narzędzia do kopiowania zabezpieczonych plików Speedy 2700
Adam is Me teraz na Jaguarze Pierwsza wersja gry logicznej Adam is Me dostępna na Atari Jaguar
Flashback na Atari Falcon Port klasycznej gry Flashback dostępny na Atari Falcon030 z 14 MB RAM.
Turgen System 9.4.2 już dostępny Nowa wersja Turgena przynosi usprawnienia w TSFX, GUI i poprawki błędów.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.