Witam panowie, zakupiłem joya Jet fighter sv-126 Quick joy, jeden kierunek (lewo) nie działa w zupełności
tzn. gdy wychylam joya lekko tak że mikrostyk „pyknie” joy odpowiada, lecz gdy wychylam bardziej joy nie odpowiada, po rozkręceniu stwierdziłem, że gdy sprężynka zaczyna dotykać podstawy mikrostyka lewo przestaje działać, co to może być? No i drugi fire druciki pourywane, a ja nie wiem gdzie je przylutować czy może ma z was ktoś takiego joya w kolekcji i czy mógłby wrzucić zdjęcie z płytką fire(dodam że autofire również nie działa).
Za pomoc z góry dzięki.
ELITE Atari 8-bit! Dostępne demo portu gry ELITE (wersja dyskowa z BBC Micro) na komputery Atari XL/XE.
BBC BASIC dla Atari XL/XE BBC BASIC w wersji 3.10 dostępny na Atari XL/XE! Port stworzył Ivo van Poorten.
Altirra 4.40-test23 Kolejna testowa wersja Altirry przynosi poprawki w emulacji VBXE i usprawnienia w zarządzaniu firmware.
X. Basque Tournament of Atari 2600 Euskal Retro Association podsumowuje 10. edycję Baskijskiego Turnieju Atari 2600.
Gearlynx 0.0.10 Emulator konsoli Atari Lynx w nowej wersji 0.0.10. Sprawdź listę zmian, w tym wsparcie dla stereo!