Cześć,
Czy jest ktoś w stanie podać tytuły produkcji, które prezentowane były na big screenie w piątek? Mam na myśli produkcje 16/32-bit (nawet nie wiem czy to były głównie dema i intra czy też disk magi i music diski).
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.
Altirra 4.50 test 2 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra, wprowadzając liczne poprawki i nowości.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » SV2k18 - tytuły dem wyświetlanych na big screenie w piątek
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć,
Czy jest ktoś w stanie podać tytuły produkcji, które prezentowane były na big screenie w piątek? Mam na myśli produkcje 16/32-bit (nawet nie wiem czy to były głównie dema i intra czy też disk magi i music diski).
Z tego co pamiętam to na 100% puszczałem Odd Stuff, Fantasia, Drone, Flipo Demo, UMD8730 intro, ...
Dzięki za tytuły, to jeszcze nie to czego szukam.
Pytam o główny (większy) big screen. Same nazwy grup też będą pomocne.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » SV2k18 - tytuły dem wyświetlanych na big screenie w piątek
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 25 zapytań