Cześć, kupię Atari 8bit - 800, 65, 130 - może być pozolkly ale działający, może być bez zasilacza i kabli.
Może ktoś ma na stanie za dużo komputerów i sprzedał by jeden okazyjnie...
W Warszawie mogę odebrać sam.
A600 Mini | SIO2SD | MATT |
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FiSh 0.70 Bocianu wydał FiSh 0.70, shell ułatwiający przeszukiwanie zasobów serwerów TNFS.
Street Fighter II już na Atari 8-bit! Vega i jego zespół wydali finalną wersję kultowej bijatyki. Wymaga 4MB cartridge i 64KB RAM.
Elite Demo 6 na Atari 8-bit! Trwają prace nad konwersją kultowej gry Elite. Szóste demo wprowadza liczne poprawki błędów.
vbcc v5 dla 6502 Kompilator C vbcc doczekał się piątej wersji dystrybucji dla 6502. Zapewnia dużo szybszą arytmetykę FPU i nowe narzędzia.
HDDRIVER 12.75 Sterownik HDDRIVER, kluczowe narzędzie dla pamięci masowej Atari 16/32-bit, otrzymał aktualizację 12.75, która naprawia błąd w HDDRUTIL.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Atari 8bit
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć, kupię Atari 8bit - 800, 65, 130 - może być pozolkly ale działający, może być bez zasilacza i kabli.
Może ktoś ma na stanie za dużo komputerów i sprzedał by jeden okazyjnie...
W Warszawie mogę odebrać sam.
Miałbym 65XE (z ECI) z zasilaczem i XC12. Muszę tylko sprawdzić, czy zestaw jest sprawny. Jednak zamiast sprzedaży wolałbym wymianę. Masz coś z tak zwanych nadwyżek?
PS. Masz w stopce, że szukasz PSX. To aktualne? Miałbym też na zbyciu PSX One z modułem Joytech Multitap (4x pad). Też muszę sprawdzić, czy jest ok.
Cześć, na oddanie mam tylko monitor Samsung B1930N w idealnym stanie (praktycznie nieużywany). Nadwyżki niestety jakiś czaas temu "wyszły" i teraz je uzupełniam... :-)
mam kilka 800xl - musze posprawdzac ktore dzialaja. dam znac po weekendzie
do 800 jeżeli by nie zabrał NetS... to chętnie był zapytał jaka cena bo mam tylko 65XE
Dzięki damanloox, czekam na info :-)
Uwaga - na Allegro wystawiłem 2 aukcje, nie "Atarowe", ale może kogoś zainteresują te rzeczy (też retro ;-). W razie czego wszystko może być na wymianę:
7904911037 - 16 filmów SF DVD/BR
7904976950 - Star Wars Pocket Models
Moja prośba o 8-bitiwe Atari nadal aktualna.
Na wymianę moge ewentualnie poświęcić nowe "07 zgłoś się" w pudełku i na cartridge. Żal, ale moge się wymienić za sprawną atarynkę ;-)
Daj mi jeszcze trochę czasu. Postaram się jutro sprawdzić tą Atarkę. Dam znać.
Jasne, czekam cierpliwie.
W razie czego - ciągle poszukuję atarynki :-)
Hejka, odnawiam temat. Może ktoś ma i chce poratować kolegę?
Szukam najchętniej samego komputera, bez zasilacza, magnetofonu, kabli itd. Może być podniszczony, byle działął. Nie moge za dużo zainwestować w zakup, a pograłbym chętnie znowu w to co mam na kasetach.
Dzięki!
Hejka, temat można zamknąć, małę 65 XE już stoi na stole. Dzięki perinoid!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Atari 8bit
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 58 zapytań