Cześć, kupię Atari 8bit - 800, 65, 130 - może być pozolkly ale działający, może być bez zasilacza i kabli.
Może ktoś ma na stanie za dużo komputerów i sprzedał by jeden okazyjnie...
W Warszawie mogę odebrać sam.
A600 Mini | SIO2SD | MATT |
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.
Altirra 4.50 test 11 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra z nowym, eksperymentalnym paskiem zadań.
C.E.T.A.S. - nowy projekt na Atari 8bit Rafał Dudek i Vladimir Janković pracują nad unikalną strzelaniną z alternatywną historią w tle.
Postępy nad konwersją Golden Axe Zobacz najnowsze zmiany w nadchodzącym hicie na 8-bitowe Atari, nad którym pracuje znana ekipa.
Cannon Fodder STE WIP #2 Krzysztof Jarzyna prezentuje nową wersję rozwojową kultowej gry Cannon Fodder dla Atari STE.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Atari 8bit
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć, kupię Atari 8bit - 800, 65, 130 - może być pozolkly ale działający, może być bez zasilacza i kabli.
Może ktoś ma na stanie za dużo komputerów i sprzedał by jeden okazyjnie...
W Warszawie mogę odebrać sam.
Miałbym 65XE (z ECI) z zasilaczem i XC12. Muszę tylko sprawdzić, czy zestaw jest sprawny. Jednak zamiast sprzedaży wolałbym wymianę. Masz coś z tak zwanych nadwyżek?
PS. Masz w stopce, że szukasz PSX. To aktualne? Miałbym też na zbyciu PSX One z modułem Joytech Multitap (4x pad). Też muszę sprawdzić, czy jest ok.
Cześć, na oddanie mam tylko monitor Samsung B1930N w idealnym stanie (praktycznie nieużywany). Nadwyżki niestety jakiś czaas temu "wyszły" i teraz je uzupełniam... :-)
mam kilka 800xl - musze posprawdzac ktore dzialaja. dam znac po weekendzie
do 800 jeżeli by nie zabrał NetS... to chętnie był zapytał jaka cena bo mam tylko 65XE
Dzięki damanloox, czekam na info :-)
Uwaga - na Allegro wystawiłem 2 aukcje, nie "Atarowe", ale może kogoś zainteresują te rzeczy (też retro ;-). W razie czego wszystko może być na wymianę:
7904911037 - 16 filmów SF DVD/BR
7904976950 - Star Wars Pocket Models
Moja prośba o 8-bitiwe Atari nadal aktualna.
Na wymianę moge ewentualnie poświęcić nowe "07 zgłoś się" w pudełku i na cartridge. Żal, ale moge się wymienić za sprawną atarynkę ;-)
Daj mi jeszcze trochę czasu. Postaram się jutro sprawdzić tą Atarkę. Dam znać.
Jasne, czekam cierpliwie.
W razie czego - ciągle poszukuję atarynki :-)
Hejka, odnawiam temat. Może ktoś ma i chce poratować kolegę?
Szukam najchętniej samego komputera, bez zasilacza, magnetofonu, kabli itd. Może być podniszczony, byle działął. Nie moge za dużo zainwestować w zakup, a pograłbym chętnie znowu w to co mam na kasetach.
Dzięki!
Hejka, temat można zamknąć, małę 65 XE już stoi na stole. Dzięki perinoid!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] Atari 8bit
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 63 zapytań