Nie mogłem kupić orginalnej no to pomyślałem że zrobie klona . Projekcik jest na finiszu po wielu testach więc daje znać że za tydzien-dwa będzie dostępny do kupienia. Gołe płytki, zmontowane płytki i całe stacje.
Płytka jest duża, w montażu przewlekanym bo pomyslałem że może ktoś sobie będzie chciał sam poskładać.
Oscylator , czy kwarc 8.333 z którym są problemy zamieniłem na 33.333 i dzielnik /4
Testowane z napędami 3,5 cala i 5,25. Formatuje, kopiuje, ładuje bez problemu.
Śnieżna planeta w Cosmic Hero 2 Zelax prezentuje postępy nad kontynuacją klasyka. Zobacz mroźną planetę w Cosmic Hero 2.
ABBUC Creative Contest 2026 Poznaj zasady nowej edycji konkursu ABBUC Creative Contest dla twórców związanych z 8-bitowym Atari.
Gearlynx 1.0.0 Pierwsza stabilna wersja wieloplatformowego emulatora Atari Lynx o nazwie Gearlynx trafiła do sieci.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.