Nie mogłem kupić orginalnej no to pomyślałem że zrobie klona . Projekcik jest na finiszu po wielu testach więc daje znać że za tydzien-dwa będzie dostępny do kupienia. Gołe płytki, zmontowane płytki i całe stacje.
Płytka jest duża, w montażu przewlekanym bo pomyslałem że może ktoś sobie będzie chciał sam poskładać.
Oscylator , czy kwarc 8.333 z którym są problemy zamieniłem na 33.333 i dzielnik /4
Testowane z napędami 3,5 cala i 5,25. Formatuje, kopiuje, ładuje bez problemu.
VBXETERM 0.05 - terminal ANSI dla VBXE Najnowsza wersja emulatora terminala z obsługą standardu ANSI przez VBXE.
Gearlynx 1.2.9 Popularny emulator konsoli Atari Lynx doczekał się aktualizacji z funkcją przewijania i poprawkami.
Golden Axe na Atari: Nowy silnik Vegi Vega prezentuje szybki silnik dla portu Golden Axe, oferujący tryb dla dwóch graczy, muzykę Mikera i grafikę Gaspara.
FujiNet Go 800 na Androida Emulator Atari 8-bit z wbudowaną obsługą FujiNet zadebiutował w sklepie Google Play dla Androida.
Fujisan 2.0.3 Aktualizacja emulatora Fujisan przynosi poprawki FujiNet, FastBasic i naprawę obsługi joysticków.