Mam nadzieję, że nie zostanę opierniczony za post :)
Potrzebuję podpowiedzi, jaki monitor dobrać, żeby był jak najmniejszy i obraz w miarę dobry, oczywiście o LumaFix słyszałem:) Potrzebuje czegoś naprawdę kompaktowego używam C64C na koncertach na żywo. Stacjonarnie w moim mikro studiu domowym pracuję na UNITRACH - (VELA, NEPTUN, zielonych luminoforach) i jest mega wypas, ale są już leciwe i magnesy korygujące zespół odchylania się kruszą i sypią, więc niebawem pewnie będą padały jak muchy i szukam alternatywy. Kolega Jesionen ogarnął mi kwestię kabelków i stykologii do małego monitorka samochodowego 7", ale może są jakieś bardziej sprawdzone rozwiązania??
Sprawa dotyczy głównie Commodore C64C!
ANTY *AJEK COPY 1.4 Nowa wersja narzędzia do kopiowania zabezpieczonych plików Speedy 2700
Adam is Me teraz na Jaguarze Pierwsza wersja gry logicznej Adam is Me dostępna na Atari Jaguar
Flashback na Atari Falcon Port klasycznej gry Flashback dostępny na Atari Falcon030 z 14 MB RAM.
Turgen System 9.4.2 już dostępny Nowa wersja Turgena przynosi usprawnienia w TSFX, GUI i poprawki błędów.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.