https://proc-atari.de/en/proc-atari-mag … ok-edition - zastanawiam się, 10 euro plus koszt wysyłki, ktoś chce - mogę zamówić grupowo jak zwykle, ale płatne z góry i odbiór w Wawie (jak ktoś chce na SV - niech odbierze przez kogoś z Warszawy jakby co). Po prostu rozważam zakup dla siebie - wiem że drogo, ale ja tu tylko niosę pomoc ;) Jakby co czekam na info (wpisy) do 19.10 - godzina 20-ta, potem piszę do Marcusa o wycenę z przesyłką i wtedy zbieram wpłaty. Kosztami wysyłki dzielimy się solidarnie przeliczając koszt na ilość numerów (waga).
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE