Hej,
Mam takie pytanie, dzisiaj tak chciałem zajrzeć do środka by zobaczyć co i jak, i po rozkręceniu Ataryny wypadło mi takie coś jak na zdjęciu.
Moje atari poza rapidusem ma duzo dodatków (mod s-video, stereo, ultimate 1mb, vbxe)
Atari się odpala, programy odpalają się, stąd moje pytanie, czy bez tego coś się może stać ?
chyba wiem gdzie to powinno być patrząc po internetach na płyty od atari, ale interesuje mnie za co to odpowiada i co się dzieje jak tego nie będzie.
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.