Hej,
Mam takie pytanie, dzisiaj tak chciałem zajrzeć do środka by zobaczyć co i jak, i po rozkręceniu Ataryny wypadło mi takie coś jak na zdjęciu.
Moje atari poza rapidusem ma duzo dodatków (mod s-video, stereo, ultimate 1mb, vbxe)
Atari się odpala, programy odpalają się, stąd moje pytanie, czy bez tego coś się może stać ?
chyba wiem gdzie to powinno być patrząc po internetach na płyty od atari, ale interesuje mnie za co to odpowiada i co się dzieje jak tego nie będzie.
Giana Sisters zmierza na Atari 8-bit Shanti pracuje nad portem kultowej platformówki. Pierwsza wersja ma trafić na tegoroczny ABBUC.
VBXETERM 0.05 - terminal ANSI dla VBXE Najnowsza wersja emulatora terminala z obsługą standardu ANSI przez VBXE.
Gearlynx 1.2.9 Popularny emulator konsoli Atari Lynx doczekał się aktualizacji z funkcją przewijania i poprawkami.
Golden Axe na Atari: Nowy silnik Vegi Vega prezentuje szybki silnik dla portu Golden Axe, oferujący tryb dla dwóch graczy, muzykę Mikera i grafikę Gaspara.
FujiNet Go 800 na Androida Emulator Atari 8-bit z wbudowaną obsługą FujiNet zadebiutował w sklepie Google Play dla Androida.