ftp.oldgames.co.uk
login: Free
haslo: Free
tony wszystkiego na wszystko, polecam :).
ps. jest moze emulator SAM COPUE ? zawsze chcialem zagrac w cos na ta maszynke , a tam sa jakies giery.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jak stworzyć składankę gier na kasecie? Dziś, dzięki nowoczesnym narzędziom, jak program Turgen, ten proces jest znacznie łatwiejszy.
HDDRIVER 12.71 Nowa wersja najbardziej rozbudowanego sterownika pamięci masowych dla 16- i 32-bitowych Atari, z mnóstwem usprawnień i nowości.
Elite - port z BBC Micro na Atari XL/XE Wczesna beta portu kultowego Elite z BBC Micro na 8-bitowe Atari.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
atari.area forum » Miejsca w sieci » FTP z grami na wszelakie old platformy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ftp.oldgames.co.uk
login: Free
haslo: Free
tony wszystkiego na wszystko, polecam :).
ps. jest moze emulator SAM COPUE ? zawsze chcialem zagrac w cos na ta maszynke , a tam sa jakies giery.
emulatorek jest nazywa sie SimCoupe ;)
Sam fajny komputerek...pamiętam że jak w Bajtku zobaczyłem po raz pierwszy to poraziła mnie zabójcza grafa /normalnie jak w Amiga 500/
wiecej stuffu na ten komputerek na:
h**p://w*w.rom-world.com/dl.php?name=Sam_Coupe&letter=0-9
yeah... Nawet troche demek i zinow na to wyszlo (kiedys odwazylem sie je poogladac i byly calkiem niezle)... 8) NIestety ten komputer niedlugo zagrzal miejsce na rynku...
Sorry, the Username or Password entered is incorrect.
Please try again.
mar-tec: dżizzzzzzz...duże litery na początku....don't hammed;)
Gepard I don't hammed. I have BIG FIRST LETTER.
Zresztą po jaki ch.... ja w ogóle pisze na tym forum?
1.obstaje przy swoim bo na sąsiednim kompie właśnie sobie coś tam z tego FTP-a zaciągam...
2.jest coś takiego jak limit połączeń; ten sam login różne IP:)
3.zawsze możesz przemaszerować przez Wiejską;)
4.emotikony.
Dzięki przyda się :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Miejsca w sieci » FTP z grami na wszelakie old platformy
Wygenerowano w 0.171 sekund, wykonano 95 zapytań