Dzień dobry chciałbym poruszyć tu temat który bardzo mnie zdenerwował.Wysłałem komputer Atari 65 xe do pana lotharka w celu zamontowania ultimate 1 Mb usługa została wykonana i wszystko działa ok.ale nie o tym.Pan lotharek wymontował dwie kości i górny ekran oczywiście kości były sprawne .komputer otrzymałem bez tych części zapytałem pana lotharka dlaczego nie spakował tego razem zkomputerem i otrzymałem wiadomość ze złom wyrzuca do śmieci .Po paru pytaniach dostałem odpowiedz cytuje co mi bule męczysz .a także ze jak jadę do mechanika to starego filtra oleju tez mi nie daje .zapytałem co mam zrobić jak będę chciał sprzedać komputer bez ultimate i dostałem odpowiedz to wymontuj i sprzedaj a także ze miałem zaznaczyć ze chce spowrotem te części .Chciałbym dowiedzieć się od Was czy przesadzam czy jednak mam pełne prawo prosić o te części ?
Outline 2025 - invitro na Atari ST Paradox i Havoc/Lineout wydali invitro na Outline 2025 dla Atari STf z 1 MB RAM.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.