Nie mam pojecia jaki programik sobie sciagnac aby mi gry z atari na xp dzialaly. Sciagnalem sobie pliki .atr, jakies emulatory ale ze nie za dobrze znam angielski to nie wiem co tam jest grane. Prosze mopozcie napiszcie jaki program musze sobie sciagnac, opis w jezyku polskim(skrot najwaz. informacji), gdzie umiescic pliki z grami. Prosze o pomoc. Czy jest mozliwe granie bez uzycia joysticka (klawiaturka)? Pomocy jestem strasznie glupi. Chcialbym sobie pograc na pc w gry na ktorych sie wychowalem...
Gearlynx 1.2.24 Ukazała się kolejna aktualizacja emulatora Gearlynx, oferująca poprawione wsparcie dla ComLynx i liczne poprawki błędów.
NRG 2026: 11 kategorii i 33 statuetki Znamy kategorie konkursowe NRG 2026. Na zwycięzców czekają szklane statuetki i atrakcyjne nagrody.
W.I.P. demo C.E.T.A.S Wersja robocza gry C.E.T.A.S jest już dostępna do pobrania na naszym forum.
RastaConverter 1.0 RC12 Nowa wersja konwertera grafiki dla 8-bitowego Atari z wieloma poprawkami i samodzielnymi pakietami.
NeoST 0.5.2 Poznaj NeoST, wszechstronny emulator Atari ST działający w przeglądarce oraz na systemach desktopowych.