Witam. Poszukuję klawisz "Y" do XE (gdzieś spadł i pies mi zeżarł) oraz części do 1010 (jeden klawisz bo złamany oraz blaszka stykowa (bo się jedna też złamała). Może ktoś ma do odsprzedania org zasilacz ;)
Kto pomoże
THX
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
mm_vgm 0.2 dla Atari ST Nowy odtwarzacz plików VGM/VGZ dla Atari ST z obsługą układu YM2149.
NeoST 0.5.4 Kolejna odsłona emulatora NeoST przynosi wsparcie dla kluczy sprzętowych oraz usprawnienia MIDI.
Gearlynx 1.2.28 Wydano aktualizację dokładnego emulatora Atari Lynx z optymalizacjami i nowym serwerem MCP.
Atari System Emulator 1.11 Nowa wersja emulatora Atari ST wprowadza emulację dysków twardych i tryb pełnoekranowy.
Nowy odtwarzacz AVF i wideo true-color Nowe narzędzia AVF Suite i AV2PLAY przynoszą odtwarzanie wideo RGB na 8-bitowym Atari.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Szukam klawisz "Y" do XE oraz części do 1010
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Poszukuję klawisz "Y" do XE (gdzieś spadł i pies mi zeżarł) oraz części do 1010 (jeden klawisz bo złamany oraz blaszka stykowa (bo się jedna też złamała). Może ktoś ma do odsprzedania org zasilacz ;)
Kto pomoże
THX
To XE to jaki ma model klawiatury? Spreżynkowa czy na gumkach?
A to 1010 to Hong Kong czy Japończyk? Bo klawisze się różnią? (ale nie, nie mam).
A ja może mam ale muszę wiedzieć do czego. I klawisz też.
Klawiatura gumkowa a klawisz do magnetofona z Honga Konga. I jeszcze ta blaszka stykowa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Szukam klawisz "Y" do XE oraz części do 1010
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 47 zapytań