Hej! Czy ktoś wie dlaczego nie można skontaktować się z osobnikami Gepard i Voy? Ma do nich jakiś działający, sprawdzony kontakt?
Pomożecie?...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Wee Ninja - pełna wersja gry wydana Platformówka Wee Ninja trafia na Atari XL/XE oraz 5200 w wersji finalnej z wieloma zmianami.
FLOP 69 Ukazał się 69. numer czeskiego magazynu FLOP, tworzonego nieprzerwanie od 1989 roku.
HDDRIVER 12.78 Nowa wersja wprowadza poprawki SCSI i lepszą obsługę partycji GPT dla Atari.
Altirra 4.50 test 7 Phaeron udostępnił siódmą wersję testową Altirra 4.50 z poprawkami dla napędów i optymalizacją AltirraOS.
Test7800 0.7.5 Nowa wersja emulatora Atari 7800 wprowadza obsługę mRAM oraz poprawki proporcji obrazu.
atari.area forum » Bałagan » Urwany kontakt z osobnikami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej! Czy ktoś wie dlaczego nie można skontaktować się z osobnikami Gepard i Voy? Ma do nich jakiś działający, sprawdzony kontakt?
Do Voya to na FB można napisać. Jest tam.
perinoid: a odpowiada? bo wysylalem na FB, SMS, EMAIL i dupa... jak kamien w wode...
Widzę, że dodaje nowe posty czasami. Ale do Messengera nie zaglądał co najmniej od 14-go września (wtedy do niego pisałem i nie przeczytał jeszcze).
No właśnie... To może ktoś ma kontakt do Pasia? Może Pasiu coś wie?
Do Voy'a napisałem na FB wiadomość 14 września 2021 !, 6 lipca 2022, 22 listopada 2022 i cisza ....
stryker: no to slabo kurde... Voy ma byc na SVWE, ciekawe czy bedzie...
@Azbest: z Voyem rozmawiałem na messengerze 3-go października. na SV2022WE raczej na bank będzie, bo 15-go listopada kupił wejściówkę :) Ale fakt, że z Wojtkiem przez messengera jest słaby kontakt.
grey: dzieki za info. trzeba bedzie go jakos w realu w takim razie lapac... choc ja bede raczej krotko - 20-30h tylko. mam nadzieje, ze terminy nam sie pokryja :)
Gepard pracuje z cyklicznymi wyjazdami, może akurat jest na wyjeździe. Pomiędzy można go złapać. Rozmawiałem z nim o SV2K21WE i niestety akurat będzie miał wyjazd :(
Z Gepardem pisałem jakoś ostatnio pod koniec czerwca na FB ... później co jakiś czas dostawałem powiadomienia o jego "komentarzach" do wszelakich postów.... tak więc z nim jakiś kontakt jest.
Nawet uzupełniliśmy profil jego Ojca na stronce którą prowadzę:
http://pamietam.eu/details-196.php
Rozmawiałem z nim o SV2K21WE i niestety akurat będzie miał wyjazd :(
Szkoda, że Geparda nie będzie na SV2k21WE - a może chociaż na SV2k22WE się pojawi? ;)
UPDATE: GEP sie odezwal. ALE LUJ! TZN ALLELUJA! :)
GREJ: rok w plecy jestes :)
@Azbest: nie ja, Adamk :D
@grey/msb: cholera, faktycznie - wtedy tego nie wylapalem :)
UPDATE: GEP sie odezwal. ALE LUJ! TZN ALLELUJA! :)
Tzn. z podanego e-maila raczył odpisać? ;)
Dracon: nie, kompletnie z innego kompletnie, z czapy, na kompletnie innego niz zawyczaj uzywam mejla. MAGIA :)
Może to impostor i zaraz zacznie wkręcać Cię w jakąś piramidę BLM albo żebyś dał mu blika na horom curke? ? O_o
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Urwany kontakt z osobnikami
Wygenerowano w 0.175 sekund, wykonano 95 zapytań