Hej! Czy ktoś wie dlaczego nie można skontaktować się z osobnikami Gepard i Voy? Ma do nich jakiś działający, sprawdzony kontakt?
Pomożecie?...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gearlynx 1.2.5 Nowa odsłona emulatora Atari Lynx przynosi poprawki serwera MCP oraz aktualizację bazy kontrolerów.
Wee Ninja - pełna wersja gry wydana Platformówka Wee Ninja trafia na Atari XL/XE oraz 5200 w wersji finalnej z wieloma zmianami.
FLOP 69 Ukazał się 69. numer czeskiego magazynu FLOP, tworzonego nieprzerwanie od 1989 roku.
HDDRIVER 12.78 Nowa wersja wprowadza poprawki SCSI i lepszą obsługę partycji GPT dla Atari.
Altirra 4.50 test 7 Phaeron udostępnił siódmą wersję testową Altirra 4.50 z poprawkami dla napędów i optymalizacją AltirraOS.
atari.area forum » Bałagan » Urwany kontakt z osobnikami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej! Czy ktoś wie dlaczego nie można skontaktować się z osobnikami Gepard i Voy? Ma do nich jakiś działający, sprawdzony kontakt?
Do Voya to na FB można napisać. Jest tam.
perinoid: a odpowiada? bo wysylalem na FB, SMS, EMAIL i dupa... jak kamien w wode...
Widzę, że dodaje nowe posty czasami. Ale do Messengera nie zaglądał co najmniej od 14-go września (wtedy do niego pisałem i nie przeczytał jeszcze).
No właśnie... To może ktoś ma kontakt do Pasia? Może Pasiu coś wie?
Do Voy'a napisałem na FB wiadomość 14 września 2021 !, 6 lipca 2022, 22 listopada 2022 i cisza ....
stryker: no to slabo kurde... Voy ma byc na SVWE, ciekawe czy bedzie...
@Azbest: z Voyem rozmawiałem na messengerze 3-go października. na SV2022WE raczej na bank będzie, bo 15-go listopada kupił wejściówkę :) Ale fakt, że z Wojtkiem przez messengera jest słaby kontakt.
grey: dzieki za info. trzeba bedzie go jakos w realu w takim razie lapac... choc ja bede raczej krotko - 20-30h tylko. mam nadzieje, ze terminy nam sie pokryja :)
Gepard pracuje z cyklicznymi wyjazdami, może akurat jest na wyjeździe. Pomiędzy można go złapać. Rozmawiałem z nim o SV2K21WE i niestety akurat będzie miał wyjazd :(
Z Gepardem pisałem jakoś ostatnio pod koniec czerwca na FB ... później co jakiś czas dostawałem powiadomienia o jego "komentarzach" do wszelakich postów.... tak więc z nim jakiś kontakt jest.
Nawet uzupełniliśmy profil jego Ojca na stronce którą prowadzę:
http://pamietam.eu/details-196.php
Rozmawiałem z nim o SV2K21WE i niestety akurat będzie miał wyjazd :(
Szkoda, że Geparda nie będzie na SV2k21WE - a może chociaż na SV2k22WE się pojawi? ;)
UPDATE: GEP sie odezwal. ALE LUJ! TZN ALLELUJA! :)
GREJ: rok w plecy jestes :)
@Azbest: nie ja, Adamk :D
@grey/msb: cholera, faktycznie - wtedy tego nie wylapalem :)
UPDATE: GEP sie odezwal. ALE LUJ! TZN ALLELUJA! :)
Tzn. z podanego e-maila raczył odpisać? ;)
Dracon: nie, kompletnie z innego kompletnie, z czapy, na kompletnie innego niz zawyczaj uzywam mejla. MAGIA :)
Może to impostor i zaraz zacznie wkręcać Cię w jakąś piramidę BLM albo żebyś dał mu blika na horom curke? ? O_o
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Urwany kontakt z osobnikami
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 60 zapytań