Jeśli juz o to chodzi to, jak słusznie ktoś napisał na priv - że tam to by i Numen i Numen 2 przegrał z Zvonkami ;)
TEBE - nie chodzi żeby wygrywać zawsze ,gdybyśmy przegrali na Loście z Agendą to nie miałbym do nikogo pretensji - po prostu demo z pieskiem by się bardziej podobało (bo graficznie było świetne) i nie miałbym poczucia że wyniki są że tak powiem średnio obiektywne.
Tutaj mam delikatne wątpliwości czy głosowanie nie było lekko z dupy więc chciałem trochę wysondować jaka jest opinia ludzi w tym temacie.
Jak Solo napisał ja też nie będę nic robił na Forevera bo tam krecik jeżdżący na robocie rumba i krzyczący "ja sem neteperek" miałby większe szanse niż nasze demo ;)
Atari System Emulator 1.10 Nowa wersja emulatora przynosi wsparcie dla MIDI, Roland MT-32 oraz poprawę interfejsu.
Silly Venture 2026SE - stuff Paczka ze stuffem z letniej edycji party Silly Venture 2026 jest już dostępna do pobrania.
FujiATC: radar lotniczy na Atari Śledzenie ruchu lotniczego na żywo na 8-bitowym Atari dzięki urządzeniu FujiNet.
VBXETERM 0.24 Aktualizacja terminala VBXETERM v0.24 naprawia błędy obsługi urządzenia R:
Nowa wersja kompilatora actionc Nowe wydania nightly cross-kompilatora języka Action! dla 8-bitowego Atari napisanego w Rust.