Mam problem z poprawnym tworzeniem wave w tym programie. Nie tworzy mi się nagłówek z potwierdzeniem wgrania pliku Nazwa gry (T/N), po prostu przeskakuje i leci dalej. Później coś nie tak jest z blokami programu są jakieś długie, nie ma chyba przerw. Może mi ktoś napisać, jakie prawidłowe są ustawienia tego programu przy polskim Turbo 2000? Żeby prawidłowo tworzyć wavy.
Nowy firmware 1.3 dla karty 80-column Brian Reifsnyder wydał aktualizację firmware 1.3 dla karty 80 kolumn do rozszerzenia 1090XL z ulepszeniami w prędkości.
TileT 0.42 Przeglądarkowy edytor map dla Atari 8-bit (ANTIC 5) doczekał się aktualizacji z ważnymi poprawkami i funkcjami.
Gemini 3 Pro stworzyło grę na Atari Nosty stworzył kompletną grę na Atari z pomocą AI Gemini 3 Pro. Efekt zaskakuje!
Replika Atari 800XL ładuje grę z taśmy Revive Machines pokazało ładowanie gry Tactic z magnetofonu na nadchodzącej replice Atari 800XL!
Elite dla Atari - trzecia wersja demo Brian Reifsnyder wydał trzecie demo kosmicznego symulatora Elite, poprawiając grafikę i panel.