Witam ponownie
Dziś znowu o Turbo 2001. Nie rozumiem pewnej rzeczy. W tym wątku Bluki mówi o montażu Turbo 2001, nagrałem sobie wersję kasetową T2001 właśnie od Blukiego, jak uruchomię to pod emulatorem Alttirą wszystko jest w porządku. Gdy zgrałem sobie ten system na kasetę i uruchamiam go na 65XE, KSO sie uruchamia w normalu, ale już gry w Turbo po nagłówku GRA(T/N) po jednym ekranie pokazują mi zły format. Jak uruchomię tą samą kasetę tylko z moim cartem Turbo 2001, wszystko jest OK.
Czy to wina magnetofonu? TURBO 2001 uruchamiane z kasety jest inne od TURBO 2001 z carta? Czy możliwe jest zgranie tego systemu z mojego carta i uruchomienie go z kasety? ( w załączeniu zrzut mojego carta i cas ten co nagrałem od Blukiego)
Nowy firmware 1.5 dla SDrive-MAX Ulepszony tryb szybki i poprawki kaset w nowej wersji firmware
Ice-T 2.8.2 Nowa wersja Ice-T dla 8-bitowego Atari już dostępna - poprawki i nowe funkcje
Galactic Panic - nowa przygodówka na ST Darmowa gra point and click na Atari ST - ponad 100 ekranów przygody.
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,