Jak w tytule.
HagaDesign, TV Saba, CRT B/W, A/V retro, 12' ~ 14'
Tak przy okazji przydałby mi się kontakt do kogoś obeznanego w tej materii, bo mam zdechnięty color monit od ST.
Reszta opisu i foto trochę niżej. ;)
Da kto 80 za oba...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa beta RastaConvertera Ilmenit udostępnia czternastą betę swojego konwertera grafiki na komputery Atari.
Test7800 0.3.0 Nowa wersja emulatora Atari 7800 przynosi szereg poprawek i ulepszeń.
Defender 1.02 Nowa wersja gry Defender na Atari ST/STE/Falcon030, oparta na oryginalnych kodach z automatu arcade.
Nowe firmware dla A8PicoSIO Nowa wersja oprogramowania dla A8PicoSIO wprowadza obsługę obrazów dysków ATR o sektorach 512-bajtowych.
Mad Pascal 1.7.4 Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [S] Monitor HagaDesign, TV Saba, CRT B/W, A/V retro, 12' ~ 14'
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w tytule.
HagaDesign, TV Saba, CRT B/W, A/V retro, 12' ~ 14'
Tak przy okazji przydałby mi się kontakt do kogoś obeznanego w tej materii, bo mam zdechnięty color monit od ST.
Reszta opisu i foto trochę niżej. ;)
Da kto 80 za oba...
Kiedyś zajmował się tym Duddie - napisz do Retronics, jak nie on, to może mieć namiar. Jak trafopowielacz - to miał do nich kiedyś zapas :D
jakieś propozycje cenowe? Kwota może pójść w całości na https://zrzutka.pl/yxmcmx
Sprawny monitor z wyjściem VIDEO (chinch) monochromatyczny HAGA Design + filtr, a także TV Saba z przeróbką na A/V też ciemno-biały i cuś około 12~14 cali.
Kto chętny niech sypie propozycję - wpłaty na https://zrzutka.pl/yxmcmx
Bierzta bo tak tanio już nie bedzie.
.
.
pyk!
do zamknięcia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [S] Monitor HagaDesign, TV Saba, CRT B/W, A/V retro, 12' ~ 14'
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 58 zapytań