Jak w tytule.
HagaDesign, TV Saba, CRT B/W, A/V retro, 12' ~ 14'
Tak przy okazji przydałby mi się kontakt do kogoś obeznanego w tej materii, bo mam zdechnięty color monit od ST.
Reszta opisu i foto trochę niżej. ;)
Da kto 80 za oba...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [S] Monitor HagaDesign, TV Saba, CRT B/W, A/V retro, 12' ~ 14'
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w tytule.
HagaDesign, TV Saba, CRT B/W, A/V retro, 12' ~ 14'
Tak przy okazji przydałby mi się kontakt do kogoś obeznanego w tej materii, bo mam zdechnięty color monit od ST.
Reszta opisu i foto trochę niżej. ;)
Da kto 80 za oba...
Kiedyś zajmował się tym Duddie - napisz do Retronics, jak nie on, to może mieć namiar. Jak trafopowielacz - to miał do nich kiedyś zapas :D
jakieś propozycje cenowe? Kwota może pójść w całości na https://zrzutka.pl/yxmcmx
Sprawny monitor z wyjściem VIDEO (chinch) monochromatyczny HAGA Design + filtr, a także TV Saba z przeróbką na A/V też ciemno-biały i cuś około 12~14 cali.
Kto chętny niech sypie propozycję - wpłaty na https://zrzutka.pl/yxmcmx
Bierzta bo tak tanio już nie bedzie.
.
.
pyk!
do zamknięcia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [S] Monitor HagaDesign, TV Saba, CRT B/W, A/V retro, 12' ~ 14'
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 53 zapytań