chcemy z yonkiem zrobic demo, a brakuje nam grafika. jesli ktos zna adresy do falconowskich grafikow prosilbym o ich namiary.
cedyn@wp.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 16/32bit » chcemy zrobic demo (naprawde !!!) i szukamy grafikow
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chcemy z yonkiem zrobic demo, a brakuje nam grafika. jesli ktos zna adresy do falconowskich grafikow prosilbym o ich namiary.
cedyn@wp.pl
Sorka, ze nie zwiazane z tematem, ale jezeli ma powstac kolejne demo Yonka na Falcona to ja juz sie ciesze :) Yonek + Cedyn: tak trzymac :)
Wlasnie przed chwila zobaczylem mojego siga... mam go od kilku dni... ale wydaje mi sie, ze swietnie pasuje do tego topica :)
Hmmm nie rozumiem a musi być falconowski ?? a z Insertem nie można pogadać ??
falconowski grafik? a kto to taki? rozumiem ze jednym z kryteriów jest posiadanie " the real flashka"?:)
No to super ze w koncu Yonek zdecydowal sie cos zrobic na flaszke!
Czego potrzebujecie dokladnie? Teksturki, logosy, obiekty 3d?
Moze jakos pomoge...
... a i cos takiego jak falconowski czy wogole atarowski grafik powoli zanika i to fakt. Coraz czesciej uzywa sie pc i jego "cudownego softu"
Ja osobiscie w pikseloze na flaszce juz sie nie bawie...nie mam na to czasu.
generalnie rzecz biorac, chodzi o osobe ktora kiedys posiadala f030 i ma do tego sprzetu jakis stosunek emocjonalny. wydaje nam sie ze z takim czlowiekiem bedzie mozna doprowadzic produkcje do konca. oczywiscie jesli koles bedzie cienki, to nic z tego :)
moonie: zglos sie bezposrednio do yonka - yonek@zeus.polsl.gliwice.pl
Jako posiadacz Falcona zycze powodzenia.
Jednoczesnie prosba: byloby milo zeby demo bylo VGA i akcelerator friendly (tak na poziomie szybszego Busa jak i CPU (040,060))
no i co - znaleźliśta? ;)
bo od roq cisza... :?
ostatnio Yonek mi pisał że ma plany szkicu zarysu chęci na demo :-D
tak samo jak ja :-D
ehhh ....
czyli znów na SV sama grafa na ekranie będzie sie wylegiwać :evil: niedobrze.
gep. moze zachodni cos przywioza ? ;/
taa....nie przywieźli...:) nawet nie raczyli przyjechać...
NA DUŻE ATARi NIE MA SCENY..............
jak idzie praca?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 16/32bit » chcemy zrobic demo (naprawde !!!) i szukamy grafikow
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 38 zapytań