Szukam osoby z Niemiec, która spróbowałaby wylicytować mi przedmiot z niemieckiego eBay. Niestety sprzedający uparł się, że nie wysyła poza swój kraj. Nie i koniec. Oczywiście pokrywam wszystkie koszta.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Poszukuję miłej osoby z Niemiec
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam osoby z Niemiec, która spróbowałaby wylicytować mi przedmiot z niemieckiego eBay. Niestety sprzedający uparł się, że nie wysyła poza swój kraj. Nie i koniec. Oczywiście pokrywam wszystkie koszta.
JAC jest z Niemiec, tylko czy jest miły ?
Odezwij sie na PRV
ogłoszenia matrymonialne w Bałaganie.
Odezwij sie na PRV
Niestety już nieaktualne. Druga sprawa, że ostateczna kwota przekroczyła moje wyobrażenia. Z pewnością w przyszłości, kiedy będę potrzebował pomocy, to pozwolę sobie skorzystać. Dzięki.
Z pewnością w przyszłości, kiedy będę potrzebował pomocy, to pozwolę sobie skorzystać. Dzięki.
Nie ma sprawy. Na forum zaglądam 1-2 razy w tygodniu i w niektórych przypadkach może to już być za późno. Więc najlepiej pisać do mnie na PRV - wtedy dostaję powiadomienie na E-mail - a na pocztę zaglądam 1-2 razy, ale dziennie.
Wcześniej można sobie też sprawdzić cenę przesyłki ode mnie z DE do PL czy jest możliwa/opłacalna:
https://www.dhl.de/de/privatkunden/pake … &send=
DHL na Poczcie Niemieckiej odpowiada za wysyłki międzynarodowe (plus jest taki, że na terenie Polski, paczkę również dostarcza kurier DHL).
Istnieje również Hermes. Ale on jest droższy. I w zasadzie, w okolicy w której mieszkam, mam możliwość wysłania tylko przez te dwie firmy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » Poszukuję miłej osoby z Niemiec
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 59 zapytań