Co robim zle? Mam u1mb, side 3 (1.69, jed 1.3) a demo zamrzne :/ Skusal som PBI/SDX OFF/ON, rozne OS (altirra OS, XE/XL OS, Q-MEG), nic nepomaha
https://www.youtube.com/watch?v=UG6fxnIIct0
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
NGA 0.9.3. Nowatorski asembler 6502 NGA automatyzuje zarządzanie pamięcią 6502, wykrywając błędy w fazie budowy.
Elite FireBird dla Atari 8-bit Zakończono prace nad portem gry Elite w wersji FireBird dla 8-bitowych komputerów Atari.
CAS2Audio 1.0.7 Aktualizacja narzędzia CAS2Audio przynosi odświeżony interfejs i lepszą obsługę plików taśm.
AGI-ANTIC i King's Quest na Atari Silnik AGI-ANTIC przenosi klasyczne King's Quest I na małe Atari.
Nowy deasembler dla Atari ST Narzędzie rg-dis ułatwia deasemblowanie kodu dla komputerów Atari wyposażonych w procesory 68x.
atari.area forum » Scena - 8bit » rewind 2 - stuck :(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co robim zle? Mam u1mb, side 3 (1.69, jed 1.3) a demo zamrzne :/ Skusal som PBI/SDX OFF/ON, rozne OS (altirra OS, XE/XL OS, Q-MEG), nic nepomaha
https://www.youtube.com/watch?v=UG6fxnIIct0
Są dwie wersje binarki (jedna w materiałach z party, druga z wątku na Atari Age). Spróbuj tej drugiej.
Test thoroughly your ext ram.
ano, je to plik z atariage.. all ram banks are OK.. demo naloadovane z fujinetu je tiez OK.. :/
skróć kable :)
vypol som BASIC, demo je zamrznute, ale hudba hra, len akosi spomalena.. divne :D
U mnie to demo bez problemu uruchamia się z Fujinetu i nie zwiesza się na prawdziwym Atari ale na przykład nie uruchamia się na rdzeniu Atari na MiST
co do mista to ma jakiś bug przy emulacji 1mb , tak samo nie chce działać rewind 1 a niektóre dema jak np unified syfią - tak jakby coś było nie tak z obsługą banków i o ile tam siedzi grafika to jest syf a jak już kod to się krzaczy.
Co do w1k - pisałeś że z fujinetu działa - czy na tym samym sprzęcie tylko w innej konfiguracji Ci nie odpala ?
Plik xex pobrany ze strony Lost Party uruchamiałem przy użyciu sio2sd, sio2pc i UltimateCart na Atari z U1MB i QMEG i z 1 POKEY. Wywaliło się przy sio2pc, ale dalej, przy sześcianie z niepołączonych ścianek. Fujinet nie mam, więc nie sprawdzę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » rewind 2 - stuck :(
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 56 zapytań